RETIR:

EQUILIBRI DE L’ARBRE A TRAVÈS DE LA VEU (EN CATALÀ)

Tots naixem amb una veu en un arbre genealògic.
El teu arbre familiar t’acompanya tota la vida i la teva veu també.

La informació que has heretat dels teus pares i avis… com també la situació viscuda abans de ser concebuda i durant la gestació et condicionen la vida.

Ser conscient d’aquesta herència et permet entendre la teva realitat i deixar de repetir programes transmesos de generació en generació.

Per això et volem oferir l’oportunitat de sanar el teu arbre a través de la teva veu en un RETIR de 3 dies en plena natura.

Què et sembla?

En aquest RETIR volem acompanyar-te perquè trobis el teu lloc, la teva veu, la teva llum… a través d’exercicis totalment vivencials que et faran descobrir noves formes de situar-te en la teva vida.

Compartirem amb tu eines perquè puguis canviar la percepció d’aquelles situacions o fets que pertorben la teva vida actual i això només ho podem fer des del moment present, que és l’únic moment real des d’on podem canviar les coses.

I on serà tot això?

En una casa enmig de la natura, on podràs gaudir de la calma, la pau i la tranquil·litat, prop del bosc i del riu, perquè et sigui molt més fàcil connectar amb tu mateixa.

Aprofitarem els diferents espais naturals i el potencial de la teva veu perquè aquesta desplegui tots els seus colors. Descobriràs tot allò que guardes dintre teu i no et permets expressar.

QUI SOM?

Cristina Franch, terapeuta especialista en Cant Terapèutic (www.destellosdevoz.com)

Tel. 640870454 /

Eva Camarena, especialista en l’estudi de l’Arbre Genealògic i Biodescodificació (www.evacamarena.com)

Tel. 662177811 / info@evacamarena.com

ON ES FA EL RETIR?
Masia de Vallcàrquera Parc Natural del Montseny
El Figaró (Vallès Oriental)